Детский сад №485

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 555-17-31
Киев, ул. Энтузиастов 13б
Комбинированного типа для детей с нарушениями слуха. Психолог. Физиотерапевтический кабинет. Прием детей: с 2-х лет.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Комбинированного типа для детей с нарушениями слуха. Психолог. Физиотерапевтический кабинет. Прием детей: с 2-х лет.

Дошкільний навчальний заклад № 485 компенсуючого типу для дітей з вадами слуху управління освіти виконавчого органу Дніпровської райради (Дніпровської районної у м. Києві державної адміністрації)

Дошкільний навчальний заклад № 485 для дітей з вадами слуху спрямовує свою діяльність на забезпечення різнобічного розвитку дитини на основі корекції проблем глухої дитини.

В закладі проводиться загально розвиваюча та корекційна робота з вихованцями, направлена на забезпечення високого рівня пізнавальної діяльності, формування мовлення як засобу спілкування, соціальний та особистий розвиток дошкільників.
Реалізація загально розвиваючих завдань здійснюється протягом дня кваліфікованими спеціалістами в різних видах діяльності дітей за розділами:
-розвиток мови і мовлення
-розвиток слухового сприймання, формування звуковимови ;
-ігрова діяльність;
-формування елементарних математичних уявлень;
-ознайомлення з оточуючим;
-образотворчо-мистецька діяльність та конструювання;
-фізичне виховання;
-трудове виховання;
-музичне виховання.
Проведення роботи за цими розділами не тільки збагачує загальний розвиток дитини, наближаючи її до однолітків, що чують, а й створює базу для корекційної роботи, тому що кожний з розділів включає спеціальні завдання.

Корекційну роботу проводять кваліфіковані сурдопедагоги на фронтальних та індивідуальних заняттях з використанням сучасних звукопідсилюючих засобів.

Одна з важливих умов успіхів дитини - ранній розвиток і корекція (з 2 років). Подолання відхилень в розвитку дітей пов'язано з усією системою роботи дошкільного закладу і можливе тільки в процесі довготривалої, систематичної, комплексної роботи, що сприятиме якісній підготовці до навчання в школі і забезпеченню повноцінної інтеграції дітей в суспільство.

Дошкільний навчальний заклад № 485 працює цілодобово з понеділка до п'ятниці. Наповнюваність дітей у вікових групах - 6. В заклад приймаються діти з 2 до 7 років.

Отзывы Детский сад №485

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!