Детский сад №801

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 542-78-22
+38044 512-98-19
Киев, ул. Радужная 4б
Специализированного типа для детей с задержкой психического развития. Базовая программа "Я у світі". Бассейн. Спортзал. Психолог. Прием детей: с 2-х лет.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Специализированного типа для детей с задержкой психического развития. Базовая программа "Я у світі". Бассейн. Спортзал. Психолог. Прием детей: с 2-х лет.

Дошкільний навчальний заклад № 801 - єдиний в місті Києві, де всі групи для дітей з 3-х до 6 років, з затримкою психічного розвитку.
Основним напрямком роботи нашого дошкільного навчального закладу - є створення умов для всебічного і гармонійного розвитку розумових та фізичних здібностей дітей, виховання повноцінної особистості.
Педагогічний колектив дошкільного навчального закладу, складається з досвідчених вихователів та висококваліфікованих вчителів-дефектологів, прикладає максимальні зусилля для досягнення високих показників у корекційній роботі з дітьми дошкільного віку. Дошкільний навчальний заклад має хорошу матеріально-технічну базу. Хороший настрій малюків, як запорука успішного навчання, постійно підтримується яскравими навчальними посібниками та естетичним оформленням груп.
На заняттях вирішуються такі корекційно-розвиваючі завдання, к виправлення та розвиток у дітей інтелектуальної, емоційно-вольової, мотиваційної, рухової сфери особистості, пізнавальних інтересів і навчальних здібностей.
Під час навчання враховується наявність у кожної дитини рівня знань, умінь та навичок з усіх навчальних розділів. Спеціальна увага приділяється індивідуальним заняттям з виправленням недоліків у розвитку, мовленні та подоланню прогалин у знаннях.
Вся навчально-виховна робота вчителів-дефектологів спрямована на навчання і виховання дітей з урахуванням індивідуальних особливостей.
Кожна дитина, що відвідує наш дошкільний навчальний заклад, зігріта теплом і любовю працівників закладу, бо, як відомо, тільки та дитина може досягти найбільших успіхів у навчанні, яка отримує належну увагу, поєднану з педагогічною майстерністю.
Дошкільний навчальний заклад № 576 для дітей з порушеннями мовлення вперше в Україні був відкритий у 1977 році.

Отзывы Детский сад №801

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!