Детский сад №569

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 513-20-59
Киев, ул. Матеюка 15а
Компенсирующего типа для детей с задержкой интеллектуального развития. Базовая программа "Я у світі". Психолог. Прием детей: с 1,5 лет.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Компенсирующего типа для детей с задержкой интеллектуального развития. Базовая программа "Я у світі". Психолог. Прием детей: с 1,5 лет.

Дошкільний навчальний заклад № 569 компенсуючого типу

Дитячий садочок був відкритий у 1977 році. З часом на його базі відкрито групи для дітей з вадами розумового розвитку. В 1988 році заклад офіційно набуває статусу компенсую чого і повністю комплектується згідно за корекційним напрямом.
Зараз директором садочка працює Кравченко Світлана Михайлівна (за фахом - вчитель-дефектолог, олігофренопедагог). У закладі діють 10 груп, на яких працюють по 2 вихователі та вчитель-дефектолог. Садочок забезпечений також профілюючими спеціалістами: вчитель-логопед, лікар психіатр, психолог. Дошкільний заклад працює за п'ятиденним режимом (діти можуть бути залишені на цілодобове перебування). Це зумовлено специфікою корекційної навчально-виховної програми, режиму дня і покращує адаптацію дитини до нової соціальної ситуації. Часто його відвідують вихованці з області чи передмістя, тому батькам зручно залишати дитину на ніч.

Значну увагу приділено фізичному розвитку та музично-рітмічному вихованню дошкільників. У садочку працює вчитель з фізичного виховання, діє спортивний зал із сучасним спортивним оснащенням (сухий басейн, м'які ігрові лабіринти, масажна доріжка, мати).

У затишному та світлому музичному залі працюють два музичних керівника, що крім занять з музичного виховання проводять заняття з ритміки. Вже три роки вихованці садочку успішно беруть участь у фестивалі "Повір у себе".
Наш садочок працює за такими напрямами:
• забезпечення ранньої соціальної реабілітації дітей з вадами розумового розвитку: виховання та розвиток дитини у дитячому колективі (рання соціальна реабілітація) в умовах родинного середовища
• навчання вихованців згідно програми та з урахуванням індивідуальних особливостей (рівень розвитку та фізичні можливості дитини)
• проведення ранньої соціальної реабілітації за безпосередньої участі батьків та інших членів родини (без відриву дитини від сім'ї)
• забезпечення оптимальних умов для фізичного розвитку та музично-ритмічного виховання як додаткового фактору корекції дітей з вадами інтелектуального розвитку
• підготовка дитини до навчання у допоміжній школі.

Отзывы Детский сад №569

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!