Детский сад №721

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 530-06-76
Киев, ул. Милославская 23а
Бассейн. Логопед. Плаванье. Санаторные неврологические группы с 4-х лет. Спортзал. Физиотерапевтический кабинет. Прием детей: с 2-х лет.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Бассейн. Логопед. Плаванье. Санаторные неврологические группы с 4-х лет. Спортзал. Физиотерапевтический кабинет. Прием детей: с 2-х лет.

Дошкільний навчальний заклад №721 функціонує з червня 1992 року.
В дошкільному закладі працює 12 вікових груп ( 2 групи раннього віку,
10 садових). В садочку прекрасні музичний та спортивний зали, кім-
ната театралізованої творчості, дитяча кав'ярня, українська світ-
лиця. Функціонує басейн, який діти із задоволенням відвідують протягом року. Групові приміщення забезпечені всім необхідним для здійснення освітнього процесу, який прводять досвідчені вихователі, інструктор з плавання, музичні керівники, медичні сестри.
У вересні 1999 року в ДНЗ відкрито групу компенсуючого типу
для дітей з психоневрологічними захворюваннями
В садочку розроблена профілактично-оздоровча програма, в якій кожен фрагмент життя малят спрямований на зміцнення їхнього здоров'я. Досвідчені лікар-психіатр та медичні сестри проводять фізіотерапевтичні процедури в спеціально обладнаному кабінеті "Цілюща краплина". З 2007 року в ДНЗ №721 відкрито логопедичну групу для дітей з вадами мовлення.
Колектив ДНЗ поглиблено працює над розвитком уяви і словотворчості у дітей дошкільного віку за програмою методиста Шийко Е.А. з міста Запоріжжя. Нами розроблена система дидактичних ігор, практичні матеріали з цього розділу для роботи з малюками.
Дошкільний заклад - є активний учасник міських, районних методичних заходів, фестивалів дитячої творчості. Турбота про здоров'я дитини, про її інтелектуальний рівень, фізичний стан, емоційний настрій, про її душу - ось мета всіх співробітників нашого садочку.

Отзывы Детский сад №721

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!