Детский сад №580 «Ольвия»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38 044 464-24-24
+38 044 432-56-00
Киев, ул. Петра Панча, 7 а
Дитячий садок - ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД №580 "ОЛЬВІЯ" КОМБІНОВАНОГО ТИПУ
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Базовая программа "Я у світі". Прием детей: с 2-х лет.

Школа - дитячий садок "Ольвія" І ступеню є закладом освіти, що поєднує в своїй структурі загальноосвітній навчальний заклад І ступеню і дошкільний навчальний заклад комбінованого типу з групами загального розвитку та компенсуючого типу для дітей з вадами мови при збереженні слуху - здійснює свою діяльність відповідно до чинного законодавства та Конституції України.
Установа відкрита в серпні 1990 року. Засновником ШДС є Оболонська районна у м. Києві державна адміністрація. Режим роботи ШДС з 7.00 год до 19.00 год.
ШДС "Ольвія" очолює Савченко Н. М. - директор, педагогічний стаж понад 28 років, спеціаліст вищої категорії, відмінник освіти України, нагороджена грамотою Міністерства освіти і науки України, делегат ІІ Всеукраїнського з?їзду працівників освіти України.
Педагогічний колектив ставить перед собою такі основні завдання: зміцнення здоров'я дітей, розуміння та урахування їх індивідуальних можливостей і потреб, турбота про душу дитини, її фізичний стан, емоційний настрій.
Названі потреби - лише частина з багатьох інших, над якими нині працює колектив. А ця праця потребує великої віддачі і великої компетентності. Але ж вона того варта. Бо, як казали східні мудреці: "Якщо ви плануєте ваше життя на рік, сійте хліб, а якщо ви плануєте ваше майбуття, то навчайте людей". Ми обираємо майбутнє.
Усю роботу ШДС направлено на реалізацію законів України "Про загальну середню освіту", "Про освіту", "Про дошкільну освіту", "Про мови в Україні", Національної доктрини розвитку освіти в Україні.

Педагогічний колектив складається з 43 педагогів, з них:
вихователі дошкільних груп - 24
логопеди - 5
психолог - 1
вчителі початкових класів - 13

ШДС "Ольвія" налічує 9 садових груп, з них 1 ясельна група, 3 групи загального розвитку, 2 логопедичні групи з заїканням, 3 логопедичні групи з ФФНМ, 4 початкових класів. Установа розрахована на 250 вихованців.
В 2006 навчальному році було відкрито комп'ютерний клас, який обладнаний сучасним комп'ютерним обладнанням. Вихованці мають можливість в другу половину дня відвідувати гуртки за інтересами:
художня гімнастика;
карате;
футбол;
вокал;
хореографія;
зображувальна діяльність.

Ми співпрацюємо з :
ЗНЗ № 29 Оболонського району
НВЗОШЛ "Обдаровання"
Інститутом корекційної педагогіки та психології Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова;
Київським міським педагогічним університетом ім. Б.Д. Грінченка

Гостинно просимо в наш дім,
Ми завжди раді гостям всім!
Тепло і затишок вас тут чекає.
Наша школа-дитсадок «Ольвія»
Вам радо двері відкриває.

Отзывы Детский сад №580 «Ольвия»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!