Детский сад №770

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 530-36-89
Киев, ул. Будищанская 7б
Ясли. Английский язык. Бассейн. Театральная студия. Плаванье. Творческая игра. Спортзал. Ушу. Хореография. Прием детей: с 1,5 года.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Ясли. Английский язык. Бассейн. Театральная студия. Плаванье. Творческая игра. Спортзал. Ушу. Хореография. Прием детей: с 1,5 года.

Керівник закладу - Мартинова Ірина Валентинівна, відмінник освіти України

Тип загальний: загальний

Освітні послуги: хореографія, англійська мова, спортивна секція ушу.

Кінцевою метою своєї діяльності колектив закладу визначає гармонію фізичного, інтелектуального та емоційного розвитку дитини. Для цього педагоги у постійному пошуку нових шляхів створення такого розвиваючого середовища, такої системи стосунків, які б не тільки збагачували світ дітей, а й стимулювали творчу діяльність кожного з них.

У садочку немає часу для нудьги. Кожна група неповторна у своєму оформленні, має власну назву та напрямок роботи. Це – ейдетика, всесвіт, таємниці довкілля, сенсорика, українознавство, інтелектуальні ігри, екологія, валеологія, художня праця.

Справжньою родзинкою дошкільного закладу є дитячий ансамбль “Пізнайко”.

Чарівний світ кольорів, різнобарвні фарби допомагають талановитим пальчикам стати досконалими у студії образотворчого мистецтва. У літературній вітальні дошкільнята не тільки слухають, а й розповідають та складають вірші, казки. На гарній театральній сцені кожна дитина може відчути себе справжнім актором чи режисером. В негоду у вітальні малята залюбки переглядають дитячі передачі, фільми та мультфільми із великої відіотеки.

Коли потрапиш у кімнату з вивчення правил дорожнього руху “Зелений вогник”, відчуваєш особливу атмосферу. Тут дітлахи стають справжніми пішоходами, водіями, із задоволенням вивчають правила поведінки на вулиці.

Чарівний світ шахів відкриває віконечко до розвитку кмітливості, логіки, доброзичливості та чемності. Секретами шахової гри діти оволодівають дуже легко та швидко. Вона дарує дитині радість та відчуття досягнення мети.

Стати веселими та бадьорими допомагає чарівний басейн. В ньому діти навчаються плавати, проводять цікаві досліди з водою та повітрям.

Отзывы Детский сад №770

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!