Детский сад №385

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 566-13-16
Киев, ул. Сормовская 5
Комбинированный тип с логопедическими группами. Кружки труда, рисования, театральный, компьютерный. Бассейн. Прием детей: с 2-х лет.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Комбинированный тип с логопедическими группами. Кружки труда, рисования, театральный, компьютерный. Бассейн. Прием детей: с 2-х лет.

Дошкільний навчальний заклад №385

Якщо у дитини є порушення мовлення - її доброзичливо зустрінуть у спеціалізованих логопедичних групах дитячого закладу. Тут працюють дійсно фахівціі-логопеди з вищою категорією та з великим досвідом роботи та хорошими відгуками, які допоможуть відкоректувати мовлення у малюка з мовленнєвими вадами. Мабуть, тому і вдячні батьки, і діти, бо в школу вже ідуть з нормальною вимовою.
З кожним роком зростає кількість малюків, яким потрібна допомога спеціаліста в становленні мовлення. Вже сьогодні в дошкільному закладі працює дві логопедичні групи. В кабінетах логопедів завжди відчувається домашнє тепло, чистота і лад. Також кабінети добре оснащені навчально-дидактичною літературою та різноманітними цікавими посібниками.
Діти під час навчання в логопедичній групі засвоюють дві тісно пов'язані між собою програми: загальноосвітню та корекційну. Метою корекційного навчання є вироблення у дітей правильного, чіткого, помірно голосного, виразного мовлення з урахуванням згідно з віковою нормою лексичної та граматичної будови мови. Корекційно-виховна робота організується відповідно до особливостей психічної діяльності дітей і сприяє розвиткові в них уваги, пам'яті, мислення.
Робота по звуковимові, розвитку мовлення, навчання грамоті постійно включається в заняття. Для дітей також проводяться аутотренінги, паузи для знімання напруги, направлених на зміцнення нервової системи дошкільників.
В логопедичних групах, так само як і в звичайних, проводяться музичні заняття, обов'язковою складовою яких є передбачені програмою корекційного впливу елементи ритміки й логоритміки.

З особливою увагою педагогічний колектив ставиться до підготовки святкових ранків та музичних розваг, оскільки вони можуть розглядатися як певний підсумок, результат проведеної роботи. На святкових ранках кожна дитина має можливість декламувати вірші та брати участь у міні-виставах, демонструючи свої можливості й набуті вміння.
Для тренування мовного дихання, яке у цих дітей дуже часто недосконале, ми обрали метод тісної співпраці з інструкторами з фізвиховання та плавання. Така робота корисна в будь-якому віці. Ця система вцілому допомагає дітям оволодіти саморегуляцією дихання, навчитися керувати своїм тілом і волею, емоціями, звільнитися від стресів та перенапруження. А все це сприяє правильній і красивій вимові.

Отзывы Детский сад №385

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!