Детский сад «Джерело»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 464-54-48
+38044 501-29-05
Киев, ул. Печерский спуск 13а
В сучасному світі існують різноманітні погляди та підходи до теми раннього розвитку дитини. Під терміном ранній розвиток прийнято вважати розвиток дитини від народження до 6 років.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

В сучасному світі існують різноманітні погляди та підходи до теми раннього розвитку дитини. Під терміном ранній розвиток прийнято вважати розвиток дитини від народження до 6 років.

Японські вчені вважають, що починати розвивати дитину потрібно з народження та навіть до народження, а після 3-х років починати уже пізно. Є в цієї системи навчання свої переваги, але є й недоліки.

Існує і інша думка відомих у світі вчених про те що, не можна дитину завантажувати навчанням в ранньому дитинстві, а найкраще надати їй можливість розвиватися самостійно, як їй подобається, до­зво­ляючи їй мати щасливе безтурботне дошкільне дитинство. Ця думка також має право на іс­ну­ван­ня, але відповідні педагогічні методики зовсім не враховують те навантаження, з яким доводиться зу­стрі­тися дитині в сучасній школі, особливо якщо вона звикла до "безтурботного дитинства". Центри раннього розвитку

В основу своєї концепції раннього розвитку дитини наша школа ран­ньо­го розвитку покладає найдієвіші, виважені, підтверджені дос­ві­дом та практикою методи, які враховують не тільки обсяг знань, що на­бу­вають­ся під час навчання в центрах нашої школи, але й психологічні по­каз­ники, індивідуальні особливості маленької особистості, її природні нахили та здібності.

Ми не заперечуємо той факт, що до 3-х років дитина може по­гли­ну­ти великий обсяг знань, про що свідчать програми Ранній старт (ді­тям віком 1,5-2 роки) та Змістовне батьківство (майбутнім бать­кам та батькам немовлят від народження до віку 1,5 роки), які також пропонують наші центр ран­ньо­го розвитку. Але ми не настільки категоричні, як наші японські колеги. Нашу позицію щодо раннього розвитку дитини можна коротко висловити широко відомим прислів’ям: “Краще пізніше, аніж ніколи”.

Тому можливість займатись з дитиною з самого її народження з підтримкою та консультаціями досвідчених фахівців — це чудово, адже тим простішою буде адаптація дитини до наступного етапу навчання в наших центрах за цікавими предметами, до подальшого навчання у середній школі та, врешті решт, до сучасного темпу життя. Але навіть якщо з тих чи інших причин наші програми Змістовне батьківство та Ранній старт залишились поза вашою увагою, ваша дитина все одно може почати навчання в одному з центрів нашої школи ранньго розвитку навіть сьогодні, і тоді ми разом з вами встигнемо зробити ще дуже багато для розвитку та виховання вашого малюка! Центри раннього розвитку

При цьому слід зазначити, що наша школа раннього розвитку дотримується тієї позиції, що процес навчання та виховання дитини має бути радісним для обох сторін. Розвиваюче середовище повинно викликати в дитині цікавість до пізнання предметів, різноманітних явищ, спілкування. Воно повинне постійно змінюватися і приваблювати дитину, непомітно для неї залучаючи дитину до навчально-виховного процесу.

Розвиваюче середовище — це не тільки затишні та яскраво оформлені приміщення, але й широкий набір різноманітних розвиваючих іграшок та предметів, застосування творчих підходів, методів чи оригінальних засобів для навчання та виховання дітей. Таке середовище допомагає дитині та її батькам розкрити нахили та здібності, побачити переваги кожної дитини, виявити особливий, ні на кого не схожий потенціал для зростання дитини, як особистості.

Типовий розклад основної програми школи раннього розвитку (формат Word 2000).

Батьки можуть обирати додаткові індивідуальні чи групові заняття, якщо дитина особливо зацікавилася якимось напрямком навчання. Програма навчання кожної дитини обирається та складається індивідуально з урахуванням загального розкладу конкретного центру та індивідуальних занять за бажанням батьків. Центри раннього розвитку Центри раннього розвитку Центри раннього розвитку

Загальна інформація про умови навчання наведена в розділі Умови. Більш докладну інформацію про особливості роботи центрів раннього розвитку нашої школи можна отримати у ад­мі­ніст­ра­торів центрів, звернувшись за телефонами, вказаними в розділі Контакти. Крім того, ознайомтесь з нашими іншими освітніми програмами.

Ласкаво просимо до центрів раннього розвитку нашої школи!

Отзывы Детский сад «Джерело»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!