Детский сад «Комашка-розумашка»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 575-84-02
+38044 249-87-78
Киев, ул. Мишуги 11б
Отуючи свою дитину до школи, батьки бачать свій обов'язок в навчанні її буквам і цифрам, поняттям кольора та числа, читанню й рахуванню. Це правильно й абсолютно нормально.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Отуючи свою дитину до школи, батьки бачать свій обов'язок в навчанні її буквам і цифрам, поняттям кольора та числа, читанню й рахуванню. Це правильно й абсолютно нормально. Але непомітно процес підготовки дитини до школи іноді перетворюється лише на безкінечний ланцюг запитань і відповідей, повністю займаючи вільний час малюка, позбавляючи його можливості грати й розважатись, притупляючи його природні цікавість та ініціативу. Кропіткі заняття дуже важливі, але також надзвичайно важливі для розвитку дитини і різноманітні ігри, малювання, ліплення та інші види дитячої творчості.

Щоб уникнути багатьох проблем та розчарувань, допомогти облегшити процес опанування малюком необхідних навичок, на основі методик, розроблених та апробованих науковцями, педагогами та психологами в ході багаторічної роботи з дітьми, був створений творчий центр "Комашка - розумашка".

В своїй роботі нами поєднано три однаково важливі і взаємно пов'язані компоненти - спілкування з дитиною, гра з нею та її навчання.

Основною метою яких є всебічний розвиток особистості дитини з урахуванням вікових, індивідуальних та психологічних особливостей, а також підготовка її до школи. Дошкільне дитинство - пора життя, коли перед малюком розкривається невідомий світ дорослих людей, суттєво змінюючий та збагачуючий психіку маленької дитини

Програма була створена як цілісна система вправ - завдань, виконання яких під керівництвом педагогів, сприятиме успішному розвитку сфер дитячої особистості.

 

Отзывы Детский сад «Комашка-розумашка»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!