Детский сад «Happy Planet»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38 068-412-12-01
+38 066-704-00-29
Киев, ул. Галицкая 13
Дитячий клуб "Happy Planet" розпочав свою роботу у жовтні 2016р. та запрошує діточок до груп міні-саду, а також творчих та розвиваючих курсів за напрямками: англійська мова; підготовка до школи; LEGO-конструювання; творча майстерня (малювання, ліпка та ін.); хореографія та baby-фітнес; логіка, цікава географія; акторська майстерність; логопед; "розвивайка" від 10 міс., спорт та ін.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Дитячий клуб "Happy Planet" розпочав свою роботу у жовтні 2016р. та запрошує діточок до груп міні-саду, а також творчих та розвиваючих курсів за напрямками: англійська мова; підготовка до школи; LEGO-конструювання; творча майстерня (малювання, ліпка та ін.); хореографія та baby-фітнес; логіка, цікава географія; акторська майстерність; логопед; "розвивайка" від 10 міс., спорт та ін. Наша творча команда професійних фахівців та педагогів постійно вдосконалює як існуючи напрямки діяльності, так розробляє нові. Слідкуйте за нашими новими напрямками діяльності на сайті happyplanet.kiev.ua
Ми любимо діточок та ставимося до кожного з них як до особистості. У нас заборонено підвищувати голос на дитину і тим більш будь-які фізичні покарання! Всі наші зайняття проходять у ігровій формі, націлені на результат здобутку дитиною знань та/або навичок, але, у першу чергу – на зацікавленість самої дитини. Наш дитячий клуб обладнаний новими, сучасними та безпечними дитячими меблями, сертифікованими в Україні, також ми подбали про безпеку вікон та електрики, а щоденні прибирання проводяться без застосування хімії. Навколишня атмосфера – дуже подобається діточкам! Будь ласка, завітайте до нас і Ви переконаєтесь, що Ваша дитина не захоче від нас уходити!

Отзывы Детский сад «Happy Planet»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!