Детский сад «Розумник»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 417-20-62
+38 066-732-45-23
Киев, ул. Почайнинская 57/59
Наш Центр існує порівняно недовго, проте нас вже встигли полюбити діти та їхні батьки.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Наш Центр існує порівняно недовго, проте нас вже встигли полюбити діти та їхні батьки.

Ви не знайдете у нас звичайних вчителів чи вихователів або нудних занять та «знущань» з ваших дітей. Кожен наш працівник – це педагог, який любить свою роботу понад усе і отримує від неї шалене задоволення. Кожне наше заняття – це окремий творчий процес, що навчає та виховує розумну, кмітливу та талановиту особистість.

Для малят ми пропонуємо образотворче мистецтво, англійську мову, розвиток мовлення, підготовку до школи, розвивальні заняття та багато іншого.

Нововведеннями нового навчального року стануть музичні заняття та хореографія, комплексні заняття для зовсім маленьких учнів, які будуть складатися з музики, малювання та розвитку.

В розділі "Файли для завантаження малюкам" можна безкоштовно скачати серію розвивальних фільмів Baby Einstein.

Окрім того, кожен охочий може проконсультуватися з приводу своїх проблем у наших психологів та логопеда. Також на базі нашого Центру часто проходять психологічні семінари, на яких розглядаються найцікавіші та найболючіші питання виховання дітей, самопізнання, стосунків у родині, відносини у колективи тощо. Такі тренінги проводять провідні спеціалісти-психологи з України та Росії.

Для школярів та абітурієнтів ми пропонуємо заняття з математики, української мови та літератури, англійської мови, фізики, історії, географії, хімії, біології.

Наш центр також проводить підготовку до ЗНО з поданих предметів. На сайті можна безкоштовно скачати програми та літературу з тестування.

Отзывы Детский сад «Розумник»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!