Центр развития «ШинБоу»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38 097 290-12-14
Киев, ул. Тимошенко, 2 Л
Центр сімейного дозвілля "ШінБоу"
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

ШінБоу з яп. = популярність, успіх. Складається з 2 ієрогліфів - Віра та Надія. Ми завжди віримо у Вас, ми сподіваємось надати Вам усе найкраще, ми керуємось знаннями , досвідом і здоровим глуздом, у цьому наш успіх!Ми пропонуємо: 1) англійська мова для дошкільнят - ігровеа форма, розроблена методика, перевірена часом і досвідом: зміна видів діяльності+емоційність+приоритет розмовної мови (з 4 років); викладачі зі стажем роботи з дітьми, емоційно переживають розвиток кожної дитини.

2) англійська мова для школярів - систематичний комунікативний підхід, робота зі всіма видами мовленнєвої діяльності, розроблена програма навчання читанню, розроблений розмовний формат, вся граматика - через казки або, для старших дітей - через комікси, таблиці. Випередження програми школи. Вільний стиль спілкування з вчителем, самовираження. Викладачі зі стажем роботи, розробленими авторськими методиками, досвідом викладання у вищій школі, канд. пед. наук.

3) Японська мова - від 6 років. Дві програми: для молодших дітей- розмовний формат, ігрова форма + країнознавчі аспекти; для дітей з 8-9 років - грунтовна підготовка в усіх видах мовленнєвої діяльності; підручники японського видавництва, викладач -канд. пед. наук, стажування в Японії.

4)Французька мова - від 7-8 років. Навчання в усіх видах мовленнєвої діяльності з приоритетом розмовної мови + культурознавчий аспект.Викладач з багаторічнем стажем.

5) Арт-терапія для дітей та дорослих - зняття напруги, емоційне самовираження, психологічна робота через різні види мистецтва;викладач - психолог з багаторічним стажем.

6) Ейдетика  - курс прискорення запам'ятовування, для дітей та дорослих;

7) Художня студія - від 1,5 років і до нескінченності, малюємо у різних техніках і стилях, викладач живе дітьми, самовиражаються усі.

Отзывы Центр развития «ШинБоу»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!