Детский сад №582

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 517-16-34
Киев, ул. Флоренции 3
Специализированного типа для слабослышащих детей. Психиатр. Спортзал. Физиотерапевтический кабинет. Прием детей: с 3-х лет.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Специализированного типа для слабослышащих детей. Психиатр. Спортзал. Физиотерапевтический кабинет. Прием детей: с 3-х лет.

Дошкільний навчальний заклад №582

Директор дошкільного навчального закладу- Скуйбіда Катерина Юліївна

Дошкільний навчальний заклад № 582 для дітей з порушеннями слуху спрямовує свою діяльність на забезпечення різнобічного розвитку дитини на основі корекції проблем, пов'язаних із зниженням слуху.
В закладі проводиться загальнорозвиваюча та корекційна робота з вихованцями,
направлена на забезпечення високого рівня пізнавальної діяльності, формування мовлення як засобу спілкування, соціальний та особистісний розвиток дошкільників.
Реалізація загальнорозвиваючих завдань здійснюється протягом дня кваліфікованими спеціалістами в різних видах діяльності дітей.
Проведення роботи не тільки збагачує загальний розвиток дитини, наближаючи її до однолітків, що чують, а й створює базу для корекційної роботи.
Корекційну роботу проводять кваліфіковані сурдопедагоги на колективних та індивідуальних заняттях з використанням сучасних звукопідсилюючих засобів.
Одна з важливих умов успіхів дитини - ранній розвиток і корекція (з 2 років). Подолання відхилень в розвитку дітей пов'язано з усією системою роботи дошкільного закладу і можливе тільки в процесі довготривалої, систематичної, комплексної роботи, що сприятиме якісній підготовці до навчання в школі і забезпеченню повноцінної інтеграції дітей в суспільство.
Дошкільний навчальний заклад № 582 працює цілодобово з понеділка до п'ятниці. Наповнюваність дітей в вікових групах - 8 дітей. В заклад приймаються діти з 2 до 7 років.

Отзывы Детский сад №582

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!