Детский сад №9

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 530-09-36
Киев, просп. Маяковского 89а
Специализированный для детей с логопедическими дефектами. Английский язык. Бассейн. Лицей "Обдарование" с 4-х до 6 лет. Логопед. Психолог. Спортзал. Хореограф. Прием детей: с 2-х лет.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Специализированный для детей с логопедическими дефектами. Английский язык. Бассейн. Лицей "Обдарование" с 4-х до 6 лет. Логопед. Психолог. Спортзал. Хореограф. Прием детей: с 2-х лет.

Дошкільний навчальний заклад комбінованого типу № 9

Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації
адреса: м. Київ,пр. В.Маяковського, 89-а,
т.530-09-36, т.535-45-42
Директор: Зуб Марія Марксівна
Заслужений працівник освіти України

Дошкільний навчальний заклад - осередок для розкриття та розвитку талантів дітей. Створені умови за яких малюкам затишно і любо знаходитись без батьків. В дошкільному навчальному закладі діє 13 груп, з них.5 логопедичних: 2групи для дітей з загальним недорозвит-ком мовлення та 3 групи з фонетико-фонематичним недорозвитком мовлення, в яких виховується та навчається 62 дітей.

Зміст роботи дошкільного навчального закладу включає:
* особистісно - орієнтований підхід до кожного малюка;
* мовленнєвий розвиток дошкільників, а саме корекційна робота в логопедичних групах :
- розвиток фонематичного сприймання, уявлення, аналізу, синтезу;
- розвиток зв'язного мовлення за умови постановки корекційного завдання;
- формування навичок правильної звуковимови;
* збереження та зміцнення здоров'я дітей;
* використання елементів нетрадиційних методик та педагогічної спадщини видатних педагогів: Ф.Фребеля, М. Монтессорі, В.Сухомлинського;
* розвиток творчих здібностей в процесі театралізованої діяльності;

Дошкільний навчальний заклад педагогічними кадрами укомплектований повністю. Крім вихователів в закладі працюють : логопеди, психолог, інструктор з фізичного виховання, вихователь з фізичного виховання, вихователь Центру творчості, музичні керівники.

В дошкільному закладі умови організації життя та діяльності педагогічного колективу закладу відповідають потребам часу та вимогам родини і суспільства. В своїй роботі поряд з традиційними елементами виховання використовують педагогічну спадщину видатних педагогів Ф.Фребеля щодо впливу дрібної моторики розвитку пальців рук “логічного мислення та мовлення дітей”, М. Монтессорі щодо впливу виділення просторового середовища, як невід’ємного компонента розвитку дитини, поглядів В.Сухомлинського щодо формування любові дітей до рідного слова, як засобу морального та духовного виховання.

Особливу увагу педагоги приділяють розвитку творчих здібностей, як на заняттях так і в повсякденному житті. Для цього у своїй театральній студії кожна дитина може стати справжнім актором, в студії зображувальної діяльності створити надзвичайно красиві творчі роботи. В кабінеті психолога можуть поміркувати та трохи відпочити як діти, так і дорослі.

Осередок тепла і краси в закладі - зимовий сад, де діти знайомляться з цікавими рослинами, спостерігають як вони ростуть та змінюються.

Педагогами закладу матеріали багаторічної роботи систематизовані у вигляді лексичних тем, дидактичних ігор із розвитку дрібної моторики пальців рук та мовленнєвого спілкування дітей дошкільного віку.

Отзывы Детский сад №9

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!