Детский сад «Алско»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 560-11-76
Киев, просп. Маяковського 7б
Комплекс дитячих дошкільних закладів "АЛСКО", які розташовані в різних районах м. Києва, є початковим етапом системи ступеневої освіти “АЛСКО”: дитячий садок – Економіко-правовий ліцей – Політико-правовий коледж «АЛСКО».
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Комплекс дитячих дошкільних закладів "АЛСКО", які розташовані в різних районах м. Києва, є початковим етапом системи ступеневої освіти “АЛСКО”:

дитячий садок – Економіко-правовий ліцей – Політико-правовий коледж «АЛСКО».

Роль дошкільного навчального закладу «АЛСКО» полягає в наданні допомоги у становленні особистості дитини, у створенні найкращих умов для фізичного та духовного розвитку, формування стійких якостей особистості.

Основне завдання, яке вирішують в садочку – пошук та розкриття в кожній дитині· внутрішніх резервів, перетворення задатків та здібностей у фундамент майбутньої особистості, стимулювання пізнавальної діяльності вихованців в розгалуженому розвивальному середовищі навчального закладу (мовленнєвому, спортивно-оздоровчому, природничо-трудовому, мистецькому, комунікативно-ігровому) з поширеним, відповідно до державної дошкільної програми, додатковим освітнім компонентом.

Щирість, гостинність, любов до дітей, високий професіоналізм - це ті відмінні якості, які завжди присутні у наших дитячих садках.

У нас працюють досвідчені педагоги та вихователі, психологи, викладачі іноземних мов, логопеди, музичні керівники, викладачі фізичної культури, шейпінгу, хореографії, математики, читання малювання тощо.

Особисті абетки, зошити успішності, та "Мій перший підручник" дуже яскраво відображають успіхи Вашої дитини та її активний розвиток.

Кожний ранок із теплом і любов’ю Вашу дитину зустрічають турботливі вихователі з їх надійними помічниками.
Діти оточені турботою медичної сестри, яка із любов’ю проводить постійний догляд та щоденні фіто-сеанси.

На Ваших дітей очікує смачна, здорова та правильно збалансована їжа.
І насамперед,· дітей очікує театральні вистави, свята, тематичні екскурсії та багато іншого.

Програма занять включає два основні блоки: загальноосвітній і загальнорозвиваючий. Заняття проводяться в ігровій формі з використанням відео -, аудіо -, компютерної техніки, що не призводить до перевтомлення дитини. З групами дітей працюють досвідчені педагоги-психологи та вихователі, викладачі з авторськими програмами.

Вступаючи до нашого дитячого дошкільного закладу Ваші діти в подальшому мають можливість позаконкурсного вступу та продовження навчання у Економіко-правовому ліцеї «АЛСКО»

Дошкільні заклади "АЛСКО" працюють 5 днів на тиждень з 7.30 до 19.00.

Передбачено триразове харчування, денний сон, прогулянки і заняття на свіжому повітрі, послуги масажиста і логопеда, басейн, екскурсії, відвідування вистав тощо.

Медичний контроль вихованців здійснюється лікувально-діагностичним центром "ДИТИНА".

Отзывы Детский сад «Алско»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!