Детский сад «Smarty’s»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38 066 032-71-57
Киев, Героев Днепра, 14
"Smarty's" дитячий садок
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Приватний дитячий центр «Smarty`s»

Smarty`s це найкращий приватний дитячий садочок в Оболонському районі з унікальною авторською програмою, що спрямована на різносторонній розвиток дітей-дошкільників. Наше навчання є інтегрованим. Американський педагог Дж. Гіббоне висловлював думку, що інтегрувати – це поєднувати частини систем таким чином, щоб результат об’єднання в сумі перевершував їхнє значення до взаємодії. Розтлумачуючи дане висловлювання ми можемо зрозуміти, що інтегроване навчання – це навчання, яке базується на комплексному підході. Наше навчання орієнтоване на Європейський стиль. Наразі, інтегрований стиль навчання тільки починає впроваджуватись у школах, а ми вже підготували програму для підготовки дітей до школи за новими освітніми стандартами. Наші педагоги інтегрують навчальні теми для дітей та пристосовують їх до занять, утворюючи таким чином міждисциплінарні зв’язки, що в сукупності дасть змогу досягти найкращих результатів у навчанні та вихованні наших маленьких дошкільнят.

Наші педагоги володіють та використовують у своїй роботі елементи найкращих методик світу: М. Шичиди, М. Зайцева, Б. та О. Нікітіних, Г. Домана, М. Монтессори, С. Лупан, Ментальної арифметики та Вальфдорської системи.

Комплексний підхід до роботи дозволяє не просто працювати за програмою розвитку, а виявити потреби дітей, розвивати міжпівкульну взаємодію, емоційний інтелект, соціалізувати та привчити до самостійності.

 

Орієнтовний перелік занять садочку:

Розвиток мовлення

Математика з елементами логіки

DIY & Craft (поробки)

Чарівні фарби (творчість)

Музична скринька

Науково-дослідна станція "Smarty's", або "Весела наука/Цікаві досліди" (досліди відповідно до теми тижня)

English - з носіем мови 2 рази на тиждень

Конструювання

Бебі-спорт/сенсорний розвиток

"Ранкове коло" (за концепцією нової реформи в Україні,  заняття спрямовані на соціалізацію та навчання навичками взаємодії дітей один з одним )

Фізичне виховання ( хореографія, його, спортівні ігри, квести,)

Отзывы Детский сад «Smarty’s»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!