Детский сад «Триумф»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 560-96-58
Киев, ул. Вербицкого 24б
Якщо вашій дитині від 3 до 5 років, значить, перед вами вже постало відповідальне завдання – вдало обрати дошкільний заклад, де малюк буде проводити значну частину свого життя й робити перші кроки у соціумі.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Якщо вашій дитині від 3 до 5 років, значить, перед вами вже постало відповідальне завдання – вдало обрати дошкільний заклад, де малюк буде проводити значну частину свого життя й робити перші кроки у соціумі.

Ми запрошуємо вас у дошкільний заклад «Плекальня», де створені всі умови для насиченого та цікавого життя дошкільнят і який функціонує при спеціалізованій школі «Тріумф», де ми також сподіваємося у майбутньому побачити ваших дітей.

Умови навчання та виховання
Тепла та затишна, майже домашня атмосфера – це основа основ у нашому закладі. Комфортні побутові умови, постійна увага вихователів до кожної дитини, розвивальні ігри, чудові іграшки сприяють гарному настрою вашої дитини, а отже, її успішному розвитку.

Наше завдання полягає у тому, щоб увести дитину в життя колективу, розвинути навички різних видів діяльності, сформувати прагнення до знань, забезпечити якісну освіту та розкрити здібності кожного вихованця.

Діти усіх вікових груп відвідують такі навчальні заняття: англійська мова, математика, логіка, розвиток мовлення, знайомство з дитячою літературою, навчання грамоті, ознайомлення з навколишнім середовищем, малювання, музика, конструювання, хореографія, фізкультура, за бажанням – плавання.

Крім того, організація режиму дня залежить від індивідуальних особливостей та віку дітей.

У 3 роки малюк розвязує завдання шляхом безпосередньої дії з предметами. Навчання та виховання дітей цього віку має на меті розвиток ігрової діяльності, органів чуття, моторики.

У роботі з 4-річними дітьми сенсорне виховання ускладнюється, для чого використовують різні види ручної праці, більше часу відводиться фізкультурі, музиці.

Діти 5-го року життя готуються до шкільного навчання, але робота з ними не зводиться лише до формування навичок читання, письма та рахування. Приділяючи велику увагу реалізаціїї державного компонента дошкільної освіти (відвідування дитячих дошкільних закладів згідно рішення Міністерства освіти України стає обовязковим), ми, в першу чергу, дбаємо про психологічну готовність дитини до школи, вчимо отримувати задоволення від навчання, спілкування з однолітками та педагогами, формуємо довільну поведінку. І в цьому плані величезного значення набуває вибір методик. Ми широко використовуємо різні види ігор (дидактичні, сюжетно-рольові, рухливі, театралізовані тощо), що дуже подобається дітям.
Традиційні види ігор доповнюють компютерні, під час яких діти набувають початкових навичок роботи з інформаційними технологіями, оперування знаковими формами мислення, коли вони органічно включені у гру.

Особливості організаціїї навчання та виховання
У дитячий садок приймають дітей з 3-х років. Групи формуються за віком. У групі не більше 15 осіб.
Час роботи закладу – з 8-ї до 20-ї години.
Харчування – 4-разове.
Обовязкові: денний сон, денна і вечірня прогулянка.
Територія огорожена високим парканом, діє цілодобова охорона з камерами відеоспостереження.
З дітьми працюють психологи, логопеди, лікар та медсестра.
Організовуються пізнавальні екскурсії з відвідуванням цікавих місць Києва.

Ми працюємо за системою «дитячий садок – школа», що дозволяє значно знизити так званий «стрес першокласника», оскільки діти мають можливість залишитися у звичному й психологічно комфортному середовищі й після переходу з дитячого садка до школи. У програмах дошкільної та шкільної освіти простежується логічний зв'язок та наступність.

У своїй роботі ми насамперед памятаємо про те, що дошкільне дитинство – це унікальний період життя людини, й прагнемо не позбавити його дитини. Піклуючись про кожного малюка, підтримуючи його цікавість та спостережливість, виховуючи доброту та щирість, ми допомагаємо йому робити самостійні відкриття та пізнавати світ з радістю.

Отзывы Детский сад «Триумф»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!