Детский сад №152

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 295-40-19
Киев, ул. Киквидзе 3а
Базовая программа "Я у світі". Прием детей с 2-х лет.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Базовая программа "Я у світі". Прием детей с 2-х лет.

Дошкільний навчальний заклад №152

Керівник закладу - Груздєва Лариса Григорівна, відмінник освіти України
Тип закладу: комбінований з двома спеціальними групами для дітей з вадами мови.
Освітні послуги: англійська мова, хореографія

Дитячий садок - то неповторна й самобутня країна малечі. Це той світ, в якому дитина перебуває у найважливіший період свого розвитку. І від того, як їй тут живеться, залежить не лише її майбутнє, а й майбутнє родини і навіть всієї країни.
Прекрасні умови створені в нашому дитячому садочку для ігор та навчання дітей: просторі ігрові кімнати, теплі, затишні спальні, музично-спортивна зала, майданчик по вивченню правил дорожнього руху. Наш дошкільний заклад розрахований на 4 вікові групи, з яких дві - логопедичні, де кваліфіковану допомогу надають логопеди. Вихованці дитячого садку "Дзвіночок" мають можливість відвідувати гуртки вивчення англійської мови та хореографії. Наші діти мають змогу

відвідувати закритий басейн у зимовий період та відкритий, на свіжому повітрі, влітку.
Важливим напрямком діяльності усього педколективу нашого закладу є вміння встановлювати щирі, довірливі взаємини з батьками. Це допомагає нам не тільки завойовувати їхню прихильність та довіру, але й підібрати ключик до ного вихованця.
Але саме головне для нас-наші вихованці, бо найдорогоцінніший скарб кожного народу - його нащадки. Заради них ми й працюємо над створенням найкращих умов перебування в нашому дитсадочку та намагаємось постійно удосконалювати їх.

У серпні 2000 році відкрився після капітального ремонту дитячий садок для малят. Просторі ігрові кімнати та теплі спальні, музично-спортивний зал, спортивний майданчик, басейн, майданчик по вивченню правил дорожнього руху, ігрове та спортивне обладнання – все для маленьких дітлахів.

Увага колективу направлена на оздоровлення дітей та поєднання її з раціональним харчуванням, загартуванням та профілактикою простудних захворювань. Робота з фізичного виховання побудована на повсякденній турботі колективу про здоров’я кожного вихованця: це і загартування організму природними факторами, забезпечення активної діяльності дітей, спільно з батьками створення оптимальних умов для забезпечення фізичного і психічного здоров’я дошкільнят.

Влітку на території дошкільного закладу встановлюється виносний басейн, в якому діти мають змогу плавати та загартовуватись. Восени та взимку - закріплюють свої навички плавати в басейні “ Юність ", під керівництвом досвідченого тренера.

Важливий напрямок діяльності педагогів дошкільного закладу - щирі, довірливі взаємини з батьками. Традиційним стало проведення конкурсів на кращу батьківську газету, днів відкритих дверей, батьківську конференцію. Батьки стають небайдужими до виховання своїх дітей, надають індивідуальні рекомендації, поради один одному стосовно вирішення проблемних ситуацій, що виникають в сім’ях.

В дитсадку створені комфортні умови для організації та підтримки емоційної і психологічної атмосфери, яка забезпечує розвиток здібностей кожної дитини.

Дошкільник – маленький дослідник, який з радістю та здивуванням відкриває для себе оточуючий світ. Саме створення предметно-розвиваючого середовища для них має велике значення для педагогів закладу.

В дошкільному закладі існує красива традиція: випускники садочка разом з батьками саджають квітучі кущі, дерева та квіти на території закладу перед випускним святом на добру пам’ять. Коли йдеш біля дитсадка, то він завжди квітне та потопає в красі.

Отзывы Детский сад №152

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!