Детский сад №720

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 529 1561
Киев, бул. Дружбы народов 20а
Специализированный для детей с тяжелыми расстройствами речи.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Специализированный для детей с тяжелыми расстройствами речи.

Дошкільний навчальний заклад №720 компесуючого типу
Понад 30 років - стільки часу минуло від створення першої групи для дітей з порушенням мовлення - робить колектив дошкільного закладу свою добру справу. Зараз у дошкільному закладі працюють 2 групи: 1 група для дітей з фонетико-фонематичним недорозвитком мовлення; 1 група з загальним недорозвитком мовлення.
Основне завдання педагогів - якнайшвидше позбавити дітей мовних вад. Для цього створені всі необхідні умови. Діти протягом навчання засвоюють дві програми - загальноосвітню та корекційну
Поряд з корекційним завданням програма виховання дітей у спеціалізованих групах передбачає розумовий, фізичний, моральний розвиток та естетичне виховання дітей відповідно до їх вікових та психофізичних особливостей.
Виховання та навчання здійснюється в активній дитячій діяльності - в іграх, посильній праці, на різних заняттях.
У колективі створена атмосфера чуйності та поваги до дитини. З теплом та любовю зустрічають маленьких, виховують та розвивають їх досвідчені педагоги, вчителі-логопеди, які не лише добре володіють методикою, а й чудово обізнані з дитячою психологією.
Рідний, затишний будиночок та добрі чуйні люди - це для малюка цілий світ! Терпіння, увага, турбота - основні умови повноцінного розвитку наших дошкільнят.

У закладі діють чотири групи - дві логопедичні групи для дітей із загальним недорозвитком мовлення, різновікова інклюзивна група та різновікова група загального типу.

Отзывы Детский сад №720

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!