Детский сад №41

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38 044 258-86-82
Киев, ул. Демеевская, 35 а
Дитячий садок - ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД №41
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Санаторный тип для детей с ранними проявлениями туберкулезной инфекции. Бесплатные группы. Прием детей: с 2-х лет.

Керівник закладу - Сосонюк Тамара Григорівна, відмінник освіти України

Тип закладу: санаторний для дітей з ранніми проявами туберкульозної інтоксикації, малими та затухаючими формами туберкульозу.

Освітні послуги: англійська мова

Серед зеленого розмаїття Деміївки, поруч з Голосіївським парком розмістився двоповерховий будиночок дитячий садок.

Кожен день, протягом двох десятків років крокують сюди малюки. Дитячий садок має не тільки багате минуле, творче сучасне, а й широкі перспективи у майбутньому. Впевненість у завтрашньому дні ґрунтується на високому професіоналізмі дружнього, згуртованого, творчого, працездатного педагогічного колективу та баченні в кожній дитині творчу, здібну та здорову особистість.

Тамара Григорівна говорить: “Наш заклад з назвою “Веселка” дарує дітям здоров’я, турботу, добро, любов, радість, сердечність та ласку. Пріоритетом у роботі колективу є здоров’я, атмосфера доброзичливості та гуманності. Що завоювало стійкий авторитет у батьків та колег”.

Для лікувально-профілактичної роботи, забезпечення повноцінного, всебічного, фізичного та психічного розвитку, виховання та навчання малят, набуття ними життєвого досвіду добре облаштовані музична та спортивна зали, фізкультурно-оздоровчий комплекс, в якому розташовані кімната релаксації, масажний та фізіотерапевтичний кабінети.

Шляхом використання різноманітних засобів фізичного виховання, фізкультурно-оздоровчої роботи закладаються основи для забезпечення фізичного і психічного здоров’я кожної дитини. Аромотерапія, заняття ЛФК, використання звукових та дихальних вправ застосування яких допомагає досягти результативного оздоровчого ефекту. Використовують педагоги в свою роботу з дітьми методику М.Єфіменко, дихальну гімнастику Бутейко, елементи ритмічної та психогімнастики, релаксації,. Для зміцнення органів дихання в кожній групі обладнанні куточки для виконання вправ на розвиток дихання, де діти із задоволенням граються та лікуються.

Під час туристичних походів в Голосіївський парк діти послухають та вчаться відчути і розуміти красу природи.

Вихователі запроваджують особистісно – орієнтований підхід до організації освітньо-виховного процесу; диференційоване навчання і виховання; поєднання групових, колективних та індивідуальних форм навчання; технології співробітництва: дитина - педагог – батьки; інтегрований підхід до різних видів діяльності дошкільників.

Колектив дитячого садка впроваджує ідеї видатного українського педагога, практика і теоретика В.О.Сухомлинського.

Конкурси на кращу сімейну газету, виставки “Вернісаж маленького митця”, “Теплі спогади літа”, які допомагають пізнати батькам та дітям один одного.

Отзывы Детский сад №41

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!