Частный детский садик «Беби Стар»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38 044 524-06-31
+38 044 524-05-28
Киев, ул. Виктора Забилы, 5
Частный детский садик "Baby Star"
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Напрямок роботи – загальний розвиток дитини в поєднанні з вивченням англійської мови разом з носіями.

Найголовніше для кожної мами, щоб її малюка любили не менше ніж вона сама, щоб він не боявся лишатись без опіки та турботи. Кожна мама прагне, щоб її дитина росла в безпеці та гармонії з навколишнім світом.

В нашому центрі любов та турбота починається з порогу, де навчені досвідом педагоги знають, як мінімізувати безболісне та максимально комфортне перебування дитини в садочку.

Кожен день перебування в Бебі Стар – це новий крок до пізнання світу та незабутньо проведений час періоду дитинства!

Завдання нашого Центру - інтелектуальний, емоційний, фізичний і соціальний розвиток дітей в умовах двомовного середовища.

Ми не стоїмо на місці і постійно шукаємо можливості впровадження кращих вітчизняних і світових розробок в дошкільній освіті. Інтелектуальне, фізичне і емоційне навантаження на дітей розподілене по днях і чергується з прийомами їжі і відпочинком, дозволяючи без шкоди здоров'ю засвоювати складну програму:

  • математика з елементами логіки;
  • рідна мова (навчальна грамота, українська література, розвиток мови, підготовка руки до листа);
  • мій Всесвіт (основи біології та зоології, космос і його явища, географія та історія, народознавство, етика і естетика);
  • основи риторики і театральна діяльність;
  • образотворче мистецтво (малювання різними техніками, основи історії мистецтва);
  • художнє конструювання (робота з різними матеріалами);
  • хореографія;
  • вокал і музика.

Дозвілля:

- Майстер-класи з кулінарії. Для Ваших дітей періодично проводяться кулінарні майтер-класи з професійними кондитерами під пильним наглядом наших вихователів. На майстер-класи також запрошуються батьки, які приймають в процесі приготування активну участь та удосконалюють свої навички.

- Конкурси родинної творчості. До творчих конкурсів ми долучаємо також всіх бажаючих батьків, які допомагають втілити творчий задум свої чад. Всі роботи вивішуються на дошку пошани та радують око всіх діток та педагогічний склад.

- Виїзні лялькові та музичні театри. На свята, а також в будні дні для культурного виховання центр розвитку дитини "Бебістар" запрошує лялькові та музичні театри, які радують маленьких глядачів своїми яскравими костюмами, чудовою грою професійних акторів, музичним супроводом та інтерактивними конкурсами.

- Аніматори. Ні одне свято не проходить без аніматорів. Мильні бульбашки, улюблені персонажі, веселі клоуни присутні для створення гарного святкового настрою та незабутніх емоцій.

- Свята. Жодне свято не схоже на попереднє. Організатори програми за цим пильно стежать. Свято в "Бебістар" це сплановане до всіх деталей дійство, яке проводиться для того, щоб залучити всіх діток до інтерактивної програми та порадувати батьківське око.

Чекаємо на Вас та Ваших діток!

http://www.bebistar.kiev.ua/

Отзывы Частный детский садик «Беби Стар»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!