Частный детский сад «Лико-Мир»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38 067 974-97-46
Киев, ул. Академика Вильямса, 11 корпус 2
Дитячий садок -ТОВ "Дошкільний навчальний заклад раннього інтелектуального розвитку дитини «ЛІКО-СВІТ» ( ТОВ "ДНЗ РІРД "ЛІКО-СВІТ" )
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Дошкільний заклад «Ліко-Світ» (Лико-Свит).

Сучасний дошкільний заклад раннього інтелектуального розвитку дитини розташувався у самому серці мікрорайону "Ліко-Град" за адресою вул. Академіка Вільямса 11, корпус 2. На його будівництво було витрачено майже 30 млн. гривень та незчисленна кількість доброти і любові тих, хто перетворював цю мрію на життя. Багато хто вже охрестив «Ліко-Світ» найкращим садочком столиці, на що його директор Валентина Миколаївна Субот з усмішкою відповідає, що зробить для цього все можливе.

Директор закладу ретельно та дбайливо спланувала принципи "Ліко-Світу". Заклад буде працювати з 8:00 ранку до 20:00 вечора. Метою вихователів стане інтелектуальний і творчий розвиток дітей, освоєння вихованцями декількох іноземних мов, їх емоційний комфорт та фізичний розвиток. Для гармоничного розвитку дитини в "Ліко- Світі" створені всі необхідні умови. Це і ляльковий театр, і жудожнья зала, є живий куток, який дуже подобається діточкам, обладнані ігрові майданчики, та навіть освоєне місце під маленький город, на якому влітку вирощується справжня полуниця.

У жовтні 2015 року було відкрито другу філію "Ліко-Світу" - "Ліко-Світ Венеція", яка розташована у центрі мікрорайону "Венеція" збудованого компанією «Ліко-Холдінг». Ця подія значно розширила можливості по прийому нових диток до "Ліко-Світу".

Важливою рисою "Ліко-Світу" є якісне п'ятиразове харчування, виключно з натуральних інгридієнтів, з яких нащі професійні повари створюють дитячі кулінарні шедеври, які завжди до смаку нашим малюкам.

"Ліко-Світ" та "Ліко-Світ Венеція" щоденно забеспечує виховання, освіту та всебічний розвиток і досуг майже 400 дітям.

Завітайте і Ви до сім'ї "Ліко-Світ".

Отзывы Частный детский сад «Лико-Мир»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!