Частный детский сад «EMILY PRESCHOOL»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38 063 871-61-17
Киев, ул. Ломоносова, 54
EMILY PRESCHOOL – садочок та нульовий клас для діток від 4 років з 8.00 до 19.00
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Наше завдання – зацікавити, підтримати, захопити, направити, виявити і розвинути таланти кожної дитини. Навчити формувати для себе цілі і успішно їх досягати. В групах 12-14 діток, з якими знаходиться по 2 вихователі. Дітки в садочку розподілені на групи за віком:

  1. 4-5 років – старша група
  2. Від 5 років – випускна група (нульовий клас)

Маємо один варіант відвідування:

  1. 8.00-19.00
  • EMILY PRESCHOOL – садочок та нульовий клас для діток від 4 років з 8.00 до 19.00. В програмі посилена підготовка до школи (математика, логіка, розвиток мислення, мовлення, критичного мислення і т.д.), англійська мова, розвиток емоційного інтелекту, спортивні заняття, творчі, музичні. Екскурсії до цікавих місць.
  • Разом з батьками, ми турбуємося не тільки про виховання та розвиток дітей, але й дбаємо про їхнє здоров’я. Діток зранку оглядає лікар з приватної клініки Ліко-Мед, з якою ми співпрацюємо. Також за потребою, лікар надає консультування педагогам.
  •  Для діток садочку оформлено річні страхові поліси від нещасних випадків (не потребує додаткової оплати).
  • Щодня приміщення дитячого садка обробляється бактерицидною лампою (кварцується), провітрюється та зволожується.
  • Садочок працює за авторською програмою розробленою методистом та викладачами з урахуванням індивідуальних особливостей дітей дошкільного віку з питань організації освітнього процесу. Програма складена з урахуванням основних вимог МОН України щодо вікових особливостей дітей (що діти повинні знати та вміти у даному дошкільному віці) та з використанням сучасних освітніх тенденцій; використовуються вже існуючі програми розвитку «Дитина», «Впевнений старт», «Я у світі», «Hunko S.Y. of Associated Symbols». В програмі розвиваючі заняття, розвиток мовлення, розвиток емоційного інтелекту, спортивні заняття, творчі, музичні, проектна діяльність. Заняття посилені технологією критичного мислення.
  • Здорове харчування. Питання харчування є надважливим, ми прагнемо, щоб їжа була не тільки смачною, але й корисною. Саме тому, наш садок дотримується принципів здорового харчування. Меню ретельно розроблене дієтологом, воно відповідає потребам дітей і збагачене різноманітними крупами, сезонними овочами і фруктами, медом, горіхами.
  • Прогулянки на власному огородженому майданчику. Режим дня дитячого садка передбачає щоденне проведення денної прогулянки після занять та вечірньої – після полудня.

Отзывы Частный детский сад «EMILY PRESCHOOL»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!