Детский сад «Академия вундеркиндов»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 353-67-69
+38044 233-01-00
Киев, ул. Милославская 43
Заняття проводяться на базі дошкільного закладу. Діти відвідують дитячий садок у звичайному режимі і паралельно отримують курс навчання.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Заняття проводяться на базі дошкільного закладу. Діти відвідують дитячий садок у звичайному режимі і паралельно отримують курс навчання. До цього курсу входить:

Математично-інтелектуальний курс: цифри, робота з множинами, розвиток логічного та асоціативного мислення, розвиток пам’яті та уваги, графічні завдання, геометрія та багато іншого. Мовно-розвивальний курс: ознайомлення з навколишнім, читання, вірші, чистомовки, скоромовки, пальчикові ігри, розвиток мовлення, грамота, підготовка руки до письма, підготовка до швидкочитання, розвиток інтелектуальних здібностей. Англійська мова: робота по різних лексичних темах, вірші, скоромовки, пісні, ігри, розвиток уважності, пам’яті, інтересу до предмету. Ейдетика: розвиток пам’яті, уваги, швидкості реакції, розвиток мислення: асоціативне, дивергентне, творче, підготовка до швидкочитання, розвиток активності, впевненості,вміння відстоювати власну думку.

Вся програма об’еднана єдиною лексичною тематикою і єдиними (ейдетичними) методами роботи і є нерозривним цілим комплексом. Навчальний процес супроводжується роботою психолога В основу наших занять покладено два основних принципи:

знання не є метою, а лише засобом навчання. Метою є гармонійний розвиток психічних процесів і загальних здібностей дитини; краще один предмет розглянути з десяти сторін, ніж десять – з однієї сторони.

Заняття за методикою:

Викликають глибокий інтерес у дитини і стимулюють бажання навчатися. Сприяють активному розвитку всіх психічних процесів: пам’яті, уваги, різних видів мислення, творчих здібностей. Розвивають загальні здібності дитини: математичне мислення; відчуття мови та мовну активність; творчі задатки особистості; розвивають неординарну індивидуальність. Позитивно впливають на психіку дитини: надають впевненості у своїх можливостях; сприяють розвитку ініціативності і самостійності.

Отзывы Детский сад «Академия вундеркиндов»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!