Детский сад «Вундеркинди»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38044 287-05-74
Киев, ул. Владимирская 77
"Дитяча академія "Вундеркінди"" активно співпрацює з державними дошкільними закладами. Робота направлена на розкриття здібностей, талантів кожної дитини, для здобуття повної дошкільної освіти.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

"Дитяча академія "Вундеркінди"" активно співпрацює з державними дошкільними закладами. Робота направлена на розкриття здібностей, талантів кожної дитини, для здобуття повної дошкільної освіти. Для цього надається комплекс додаткових освітніх послуг:

- іноземні мови ( англійська та німецька ); - хореографія; - інформатика; - логіка; - оригамі; - психолог; - логопед; - шахи та інша гурткова робота.

В нашому закладі створені всі умови для комфортного перебування дитини, для підтримання фізичного, психічного, емоційного стану та удосконалення її умінь і навичок. В цьому напрямку працюють висококваліфіковані вихователі та викладачі "Дитячої академії "Вундеркінди"":

- інструктор з фізичного виховання; - музичний керівник; - методист; - медична сестра.

У дошкільному навчальному закладі функціонує 4 групи, а саме:

1 група – для дітей четвертого року життя 1 група – для дітей п’ятого року життя 2 групи – для дітей шостого року життя

Режим роботи: з 8:00 до 20:00.

У садочку панує атмосфера доброзичливості та взаємоповага. Вихователі прагнуть створити домашній затишок та щиросердечну атмосферу між педагогічним колективом, дітьми та батьками. Виховувати у дитячих душах любов до всього світу.

Після здобуття повної дошкільної освіти наші випускники успішно здають тести по основним напрямкам розвитку у школи, ліцеї, гімназії. "Дитяча академія "ВУНДЕРКІНДИ"" – найкращий вибір для Вашої дитини, перший крок до майбутнього!

Отзывы Детский сад «Вундеркинди»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!