Детский сад «BONOBO»

Читать отзывы 0
Добавить отзыв
+38 067-425-50-05
Киев, ул. Степана Руданского 3а
Сучасний, комфортний садочок для Вашої дитини – це не просто бажання та мрія, а реальність. Запрошуємо Вас та Вашу крихітку до нашого англомовного садочку нового формату. Для дітей ми створили еко-середовище, наповнене почуттям гармонії та рівності, можливостями усестороннього розвитку.
Средняя
оценка детского сада
0
На основании 0 оценок клиентов
Читать отзывы 0

Сучасний, комфортний садочок для Вашої дитини – це не просто бажання та мрія, а реальність. Запрошуємо Вас та Вашу крихітку до нашого англомовного садочку нового формату. Для дітей ми створили еко-середовище, наповнене почуттям гармонії та рівності, можливостями усестороннього розвитку. Це втілено у нашій авторській програмі розвитку маленької особистості, побудованій на основі класичних та сучасних методик , використовуючи передові технічні засоби викладання та інтерактивний підхід до навчання. В основі нашої роботи закладено принцип рівності – рівності педагога – дитини – батьків. Ми створили розвиваюче середовище для дитини, де вона зможе розкрити та проявити свої таланти.

Сучасність вимагає від особистості мобільності, можливості швидко реагувати на швидкоплинність часу, виникнення нових задач. Тому нашою важливою задачею передусім є розвиток soft skills – так званих універсальних компетенцій. Ми не лише надаємо знання, а вчимо їх застосовувати на практиці, вміти їх поєднувати. Важливим аспектом постає розвиток критичного мислення дитини, тому саме це вміння є ключовим аспектом у нашому підході до виховання.

Ми забезпечуємо насичене перебування дитини на протязі всього дня. Згідно розкладу відбуваються заняття з раннього розвитку/підготовки до школи, англійська мова, творчі заняття “bonobo art”, дослідники бонобо та еко-студія, конструювання, фітнес та music-lab, прогулянка кожного дня по 2 рази на день на свіжому повітрі. Програму забезпечує команда високопрофесійних спеціалістів – україномовний вихователь, англомовний вихователь, логопед, психолог, музичний керівник, педагог англійської мови та native speaker.

У нашому садочку 3 англомовних дня – заняття проводяться англійською мовою. У групі до 12 діточок. Підтримує сили наших бонобош збалансоване 5-ти – разове харчування.

Крокуючи у ногу с часом та будуючи довірливі стосунки з батьками, ми забезпечили безперервний онлайн відео-нагляд.

Ми створили зручний графік для перебування діточок – з 8.15 до 19.30. Простір у Бонобо енергомічний та комфортний – створені окремі зони для навчання, простора зала для фізичного розвитку дитини, сучасний ігровий центр – лабіринт, лаунж-зона для відпочинку, затишні спальні.

Отзывы Детский сад «BONOBO»

0 отзывов о садике
Добавить отзыв

У нас запрещены анонимные комментарии, поэтому авторизуйтесь, пожалуйста, через социальные сети. Спасибо!